MLL Pusula järjestää erilaisia tapahtumia, retkiä ja tempauksia paikallisesti. Yhdistyksessämme toimii aktiivisesti mm perhekahvila sekä lasten liikuntakerhot. 


Historia

MLL Pusula on perustettu vuonna 1927. Yhdistyksen toiminta tänä päivänä

MLL Pusula järjestää aktiivisesti sekä erilaisia retkiä että tapahtumia Pusulan alueella. Vuosittaisiin tapahtumiin kuuluvat mm Heinähärdelli heinäkuussa sekä koko perheen Halloween juhlat loka-marraskuun vaihteessa. 

Pidämme myös perhekahvilaa keskiviikkoisin ja lasten liikuntakerhot kokoontuvat tiistaisin. Sunnuntaisin on jäsenille ilmainen liikuntavuoro Pusulan koululla klo 17-18. 

Järjestämme myös alueen nuorille erilaista toimintaa. Vuosien varrella on järjestetty mm liikuntaleiriä, laneja sekä retkiä Linnanmäelle ja Elämä Lapselle konserttiin.  

Yhdistyksemme jakaa vähävaraisille perheille avustuksia omiin retkiimme sekä tapahtumiimme Toukon muistorahastosta. Sekä organisoimme vuosittain Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksen alueellamme yhteistyössä PikkuOmenan kanssa. 

Voit osallistua toimintaamme liittymällä jäseneksi, lahjoittamalla tai tulemalla apukäsiksi tapahtumiin. Kaikki pienikin apu on tarpeen.